Novosti

Novosti

Jesenski Elle Boutique protekao je u slavljeničkom ozračju

News, Novosti
featured image

Elle Boutique održan je proteklog vikenda u Hrvatskom glazbenom zavodu u Zagrebu, u jesenskom izdanju i dobrotvornom ruhu, te je pod sloganima #stopostohrvatskidizajn i #zajednozahrvatskiglazbenizavod okupio ‘crème de la crème’ domaće modne scene.

“Ovo nije samo modni event nego i prilika za druženje, osjećaj zajedništva” rekla je dizajnerica Branka Donassy, saževši odlično još jedan Elle Boutique iza nas. U šarmantnoj zgradi Hrvatskog glazbenog zavoda održan je u subotu 23. listopada jesenski Elle Boutique koji je protekao u slavljeničkom tonu jer ovog mjeseca magazin Elle obilježava svoj 19. rođendan.

Elle Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu
Photo: Robert Gaspert

Imali smo priliku na jednom mjestu okupiti 25 domaćih dizajnera i brendova koji su predstavili kreacije iz aktualnih kolekcija i neke bestsellere.

Ovo jedinstveno modno događanje prigoda je za ljubiteljice i ljubitelje mode da upoznaju renomirane domaće dizajnere te se informiraju o nekim novim imenima na sceni, ali i za dizajnere da se povežu sa svojim klijenticama, ponovo se sretnu s kolegama, a možda i dobiju neke ideje te ostvare nove suradnje.

Osjećaj zajedništva i podrške vidljiv je i u donatorskom karakteru Elle Boutiquea – magazin ELLE će kao organizator događanja s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje donirati za obnovu zgrade Hrvatskog glazbenog zavoda pogođenu potresom u ožujku prošle godine.

Elle Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu
Photo: Robert Gaspert

“ELLE Boutique, modno događanje je događanje pod okriljem magazina Elle koje promovira hrvatske dizajnere – obrtnike i njihov rad. Svjesni smo da ih moramo aktivno podržavati jer su njihova predanost i uspjesi baš ona pokretačka snaga koja je potrebna našem društvu. Jednaku pokretačku snagu ima i glazba – pa smo u Hrvatskom glazbenom zavodu danas s posebnim razlogom. Naime, dio sredstava od prodanih artikala na jesenskom izdanju Elle Boutique-a donirat ćemo za obnovu ove važne zgrade, stare gotovo 150 godina, koja je pretrpjela je velika oštećenja u potresu prošle godine. Ova ‘kuća u kojoj stanuje glazba’ također je kuća u kojoj su snimljene mnoge modne priče domaćih dizajnera, pa pozivamo sve zaljubljenike u glazbu, modu, Hrvatsku i Zagreb da podrže ovu inicijativu. Ujedno ih i pozivamo da nastave podržavati lokalne dizajnere, poduzetnike i modne kreativce kupnjom proizvoda s domaćim potpisom. Hrvatskom glazbenom zavodu želimo što bržu obnovu i veselimo se novim notama koje ćemo ovdje slušati i događanjima koja ćemo ovdje ubuduće organizirati” poručila je Ivana Krajinović, direktorica Adria Medije Zagreb, izdavačke kuće koja izdaje magazin Elle.

Elle Boutique su glazbenim nastupom začinili flamenco pjevačica Nina Ćorić i gitarist Goran Žegarac Photo: Bojan Zibar