Storybook

Storybook je moderan glossy časopis, koji je u vrlo kratkom roku postao jedan od najprestižnijih domaćih lifestyle brendova.

Njegovu uspješnu formulu, koja na jedinstven način spaja – umjetnost, modu, ljepotu, pop kulturu, društvenu scenu i sve što zovemo umijeće življenja, prepoznali su čitatelji i oglašivači, ali i priznati domaći autori koji su kao stalni suradnici i kolumnisti svoj smjeli stil i stav utkali u njegov DNK.

Sloganom „Priča za sebe“ koji predstavlja ideju vodilju časopisa Storybook, želi se naglasiti kako je riječ o vrhunskom luksuznom proizvodu koji je suvremen, informativan, zabavan ali i edukativan, a kvalitetnim temama uvijek pristupa iz novog kuta.

Budući da je Storybook „Priča za sebe“, neke su uloge zamijenjene tako da su se birani poznati kolumnisti i autori, kao što su Jelena Veljača, Rujana Jeger, Siniša Glumičić, Iva Radić, Romano Bolković, Mirela Forić, Mia Kovačić, Ante Vrban, Ivan Vukušić te povremeni gosti kolumnisti poput glumca Asima Ugljena i Enesa Vejzovića te glazbenika Saše Antića i Mile Kekina – uključili u njegovo stvaranje kao autori tema i kolumnisti.

Časopis Storybook je društveno angažiran pa svoj status intenzivno koristi i kako bi podigao svjesnost o raznim socijalnim problemima.

Oglašivači vole zanimljiv koncept Storybooka te vjerno prate magazin iz broja u broj oglasima svojih kvalitetnih brendova. Časopis izlazi kvartalno, a cijena mu je 30 kuna.

Od svog debija 2009. godine Storybook je više od lifestyle časopisa…
Zato što je u svoj sadržaj uvrstio društveno socijalne teme koje se obrađuju na originalan način.
Zato što okuplja kreativce, a autore čine autentični pisci i kolumnisti.
Zato što je časopis sa stilom i stavom kojem se vjeruje.
Zato što nudi fantaziju, inspirira ali i pomiče granice.