Story vjenčanja

Story vjenčanja raskošan je časopis koji izlazi dva puta godišnje u skladu s najvama novostii trendova industrije vjenčanja te dolazi na kioske u lipnju i prosincu. Najbolje od mode, reportaže sa svjetskih modnih revija, predstavljanja domaćih i stranih dizajnera, stvarna vjenčanja, vrhunske fotorgrafije i savjeti profesionalaca začin su svake stranice magazina, nezaobilaznog saveznika svim budućim mladenkama, ali i zaljubljenicima u vrhunski stil, modu i umijeće življenja. Story vjenčanja inspiriraju neodoljivim detaljima i iz svijeta vjenčanja poznatih, otkrivajući tajne i detalje celebrity vjenčanja inspirirajući čitatelje kako bi i njihovo vjenčanje bilo odraz trenda koji moderne i urbane žene znaju pretvoriti u osobni stil!

Story vjenčanja ultimativna su proslava ljubavi, stila, mode i hedonizma na način onih koji su ostavljaju neizbrisiv trag u modernoj kulturi… Story vjenčanja pozivaju na raskošnu avanturu, na druženje koje će zajedničko vrijeme učiniti nezaboravnim. Vjenčanja su uvijek u modi, na najbolji mogući način – Story vjenčanja način!

vjencanja.story.hr

Portal vjencanja.story.hr pokrenut je u travnju 2006. i svojim sadržajem pratio je tiskano izdanje specijaliziranog časopisa „Vjenčanja“. Na isti način portal je povezan s izdanjem Story vjenčanja, čiji sadržaj upotpunjuje novim, raznolikim vijestima, tekstovima, fotogalerijama vezanim uz tematiku vjenčanja. Portal se svojim modernim dizajnom, kvalitetnim sadržajem i brojnim alatima izdvaja od sličnih, konkurentskih portala. Sastoji se od dva dijela – inspirativnog koji je posvećen idejama i savjetima te dijela posvećenog imeniku tvrtki, obrta i profesionalaca koji su na različite načine vezani uz samu organizaciju vjenčanja. Jednostavna tražilica pomaže posjetiteljima da na najbrži način pronađu članke ili tvrtke koje ih zanimaju, a pregledan dizajn i bogat sadržaj garancija su da se na www.vjencanja.story.hr okupljaju posjetitelji koji žele svoj dan vjenčanja učiniti najznačajnijim danom u životu.