Elle

Elle je ultimativni glossy magazin koji na hrvatskom tržištu nema pandana, kako u estetskom, tako ni u svjetonazorskom smislu. Istovremeno, Elle je u svim segmentima fokusiran na svoju osnovnu misiju – biti izrazito servisno orijentiran i pružiti čitateljima najpotpuniju informaciju, bilo da je riječ o shoppingu i trendovima u modi i ljepoti, tekstovima vezanim uz karijeru i znanost, ili pak najnovijim vijestima iz svijeta lifestylea u najširem smislu.

Same Elleove stranice, u tiskanom ili digitalnom obliku, predstavljaju najnovije uredničke i novinarske trendove te uvijek donose vrhunska grafička i dizajnerska rješenja. Stoga se za Elle u svim njegovim izdanjima i kanalima može reći kako nije samo trendseter nego i sam predstavlja – trend.

Čitateljice Ellea većinom su dinamične mlade žene, zaposlene, natprosječnih prihoda i naglašena interesa za trendove. Kako to rekapitulira urednica američkog Ellea Roberta Myers: „Naše su čitateljice dovoljno mlade da doživljavaju život kao pustolovinu, ali i dovoljno imućne da si takvu pustolovinu mogu priuštiti!“

Elle. Ljepota je unutra.

Elle.hr

Portal Elle.hr nudi svakodnevni pregled najnovih vijesti iz svijeta stila i detaljno prati najnovije trendove iz fashion, beauty i celebrity univerzuma.

Brojni shopping-vodiči u kombinaciji sa zanimljivim i duhovitim tekstovima iz ostalih područja pop-kulture, samo su neki od razloga zašto je Elle.hr u vrlo kratkom razdoblju postao homepage brojnih ljubitelja mode i stila.

Na Elleovu portalu iznimno je posjećeno i online izdanje vodećeg svjetskog časopisa o uređenju interijera i suvremenom življenju, Elle Décoration.

Dio našeg online networka su i društvene mreže, poput Facebooka i Instagrama, na kojima također možete pratiti vijesti s Elleova portala.

Stranica Elle.hr prilagođena je zaslonima svih formata i platformi, od mobilnih telefona i tableta do računala.