Story

Story

  Story

  Već 20 godina medijski lider u području celebrity i lifestyle tematike, Story otkriva ono što vas stvarno zanima i priče o kojima svi šuškaju. Print tjednik i web portal Story zajedno čine zaokruženu medijsku priču gdje se publika dolazi opustiti i zabaviti, ali i saznati nove vijesti te pročitati brojne ekskluzive, intervjue i priče.

  S dosegom od 39 posto i preko 1.400.000 jedinstvenih posjetitelja, Story.hr vodeći je lifestyle portal u Hrvatskoj. Sa svojim poddomenama Insider, Sport Life i Scena , koje pokrivaju priče poznatih iz svijeta politike, sporta i estrade, Story dopire do još šire publike nego ikad.

  Tjednik Story, jedno od najdugovječnijih tiskanih izdanja u zemlji s dosegom preko 108.000, dokazuje da print i dalje ima svoju vjernu publiku. Cijela Story priča zaokružena je s brojnim pratiteljima na društvenim mrežama, preko 130.000 na Facebooku i više od 80.000 na Instagramu.

  Story također organizira brojne evente i posebne projekte, kao što su Story Hall of Fame, Story Pink, Story Green, Pool Party, Story dizajnerski mjesec itd.

  POGLEDAJTE VIŠE – STORY 2023.