Novosti

Novosti

FOOD MARKET: Pozitivne reakcije na najslasniji vikend ne prestaju

News, Novosti
featured image

 

Food Market u Petom Kupeu zaokružio je vikend čistog hedonizma uz poslastice vrhunskih restorana i zaista genijalne glazbe.

Vrhunska hrana i piće, odlična glazba, puno inspirativnih ljudi i sasvim poseban vibe zagrebačkog Petog Kupea, obilježili su vikend od 7. do 9. listopada, na eventu Food Market. Zagrebački restorani Lari & Penati, Pojoda Nautic Club, Chevo’s i Dubravkin put te slastičarnica Cukeraj posjetiteljima su predstavili dio svoje kreativne ponude, a – osim vrhunske hrane i pića – Food Market definitivno je obilježila i odlična glazba. Prvi dan festivala svojim je koncertom rasplesala i ‘začinila’ Nika Turković, dok su kultni DJ-evi u organizaciji Petog Kupea bili zaduženi za izvrsnu glazbenu kulisu sva tri dana festivala.

Uistinu je bilo prekrasno družiti se i osjetiti atmosferu ovog ‘it’ gradskog mjesta, gdje se u svakom smislu riječi, a prvenstveno kroz fine zalogaje i degustacije, slavila jesen. Slavlje je započelo već u petak u poslijepodnevnim satima kad su se naši influenceri i food blogeri, među ostalima, okupili na degustaciji odlične hrane.

Kroz tri dana slasnog druženja punoljetni posjetitelji su mogli uživati i u popularnim koktelima i vrhunskim vinima, a najmlađi posjetitelji su se u subotu zabavljali na gastro dječjim radionicama.