Novosti

Novosti

Zavirite u necenzurirane video priče sa slavnima

Uncategorized
featured image

Veliki zaokret u Storyjevim pričama

 

Story kao vodeći lifestyle brand koji prati živote slavnih kod nas i u svijetu, u sklopu svojih dobro poznatih domena magazina i portala, te projekata i evenata koji su nerijetko korak ispred drugih, pokreće i podcast pod nazivom Inside Story.

Riječ je o video formatu u kojem će gostovati zanimljiva lica iz svijeta glazbe, filma, sporta, mode i općenito javnog života… Kako samo ime govori, Inside Story će kroz opušteni razgovor o uspjehu, neizostavnim životnim klopkama i osobnoj priči donositi novu i drugačiju perspektivu omiljenih poznatih lica.

Premijerno emitiranje je u ponedjeljak, 23. studenoga u 20 sati, a nakon toga, imat ćete ga priliku gledati svakog drugog ponedjeljka u mjesecu u isto vrijeme na portalu Story.hr i na You Tube kanalu AMZ TV-a.

Za voditeljicu Inside Storyja odabrana je Antonija Nazor, koja uz svoje iskustvo dugogodišnje novinarke Storyja i StoryBOOKa, ima jedan posebno otovoren i srdačan pristup celebritijima. Novinarka koju mnogi vole baš zbog svog duha i temperamenta, koja u svoj posao unosi dozu onog nečeg posebnog, definitivno će prikovati gledatelje da se udobno smjeste u svoje naslonjače, nasmiju od srca i dopuste da ih ganu neke priče koje do sada još nisu čuli.

-Iskreno, kad sam čula da su mi ponudlili ‘Inside Story’ – nisam stigla ni odbiti, nego sam već nekako bila u tome. S jedne strane laska mi povjerenje kolega, s druge je i malo treme, ali želja da donesemo nešto drugačije i inspirativno o ljudima s kojima surađujem godinama. Tako sam pero malo zamijenila mikrofonom, a kako svi mi imamo neku ‘priču u priču’, vjerujem da će u ovim čudnim vremenima ovaj naš novi format zabaviti i opustiti naše čitatelje, i one koji će tek to postati, te da će s veseljem iščekivati nove Inside priče – rekla je Antonija.

Cijeli je popis naših dragih zvijezda i prijatelja magazina Story koje će se ugostiti, a za početak u topao, šareni i baršunasti studio došli su šarmantni i razgovorljivi – glazbenik Jacques Houdek.

Zagreb, 20. listopada 2020., AMZ – Prva epizoda podcasta ”Inside Story”.
Jacques Houdek i Antonija Nazor
Photo: Robert Gaspert

Zagreb, 13. listopada 2020. – Antonija Nazor, novinarka
Photo: Robert Gaspert

Zagreb, 20. listopada 2020., AMZ – Prva epizoda podcasta ”Inside Story”.
Jacques Houdek i Antonija Nazor
Photo: Robert Gaspert