Novosti

Novosti

Prvi broj premium magazina Adria Luxury Society

Novosti, Uncategorized
featured image

S ponosom vam predstavljamo prvo limitirano izdanje premium magazina Adria Luxury Society, kojem je u fokusu osnaživanje i povezivanje poslovne zajednice Adria regije. Na stranicama ovog jedinstvenog magazina očekuju vas aktualne teme, intervjui s ekspertima i opinion makerima, primjeri uspješnih svjetskih i regionalnih luxury projekata te priče koje pokazuju svu snagu ovog tržišnog segmenta.

Tržište luksuza oduvijek je bilo bastion kvalitete i povjerenja, a medijskom podrškom i networkingom medijska kuća Adria Media Zagreb želi akterima industrije luksuza pružiti okvire unutar kojih mogu promovirati svoje ideje, dobre poslovne prakse i viziju koja će nakon krize povećati njihovu snagu na tržištu. I to onako kako ta industrija i zaslužuje biti zastupljena – u obliku luksuzno otisnutog i vizualno snažnog premium magazina, tiskanog u limitiranoj ediciji na engleskom i hrvatskom jeziku koji je snažan vjetar u leđa i podrška akterima ove industrije.

Adria Luxury Society na tržište dolazi u trenutku u kojem se mijenja dosadašnji način djelovanja, u kojem se svjetska tržišta „traže” i planiraju korjenite promjene, kada je više no ikada važno pomiri novo i tradiciju, a tvrtke koje su donedavno planirale ekspanziju i rast bore se s budućnošću koja nikada nije bila toliko nesigurna i nepoznata. Nakon premium B2B konferencije Adria Luxury Summit održane 2019. u Zagrebu, ovaj je magazin nastavak razvijanja ideje o osnaživanju industrija iz područja luksuza, promoviranja kreativnosti i vrhunske kvalitete u Adria regiji, što će biti iznimno važno u vremenu koje je ispred nas.

Luksuz nikada nije bilo moguće opisati cijenom, nego jedinstvenim iskustvom i besprijekornom kvalitetom.

I iznad svega – istaknutim pojedincima.

Takva je i priča o stvarnom poslovnom uspjehu koja stoji iza imena Branka Roglića, predsjednika Nadzornog odbora i vlasnika distributerske tvrtke Orbico grupa, koja poslujući u 20 zemalja ostvaruje promet od 2,3 milijarde eura. U razgovoru za Adria Luxury Society, g. Roglić govori o poduzetništvu u krizi, budućnosti moderne distribucije te odnosu s obitelji i suradnicima zbog kojih je, kako napominje, njegova kompanija toliko uspješna, te za Adria Luxury Society napominje: „Racionalnost donosi konkurentnost”.

“Onaj tko se mijenja i unapređuje brže od drugih stječe prednost” riječi su Dinka Lucića, predsjednika Uprave Privredne banke Zagreb. Ovaj nagrađivani menadžer temelj rasta i napretka u poslu vidi u trajnoj poslovnoj i osobnoj nadogradnji, inovaciji te ljudskom faktoru – networkingu i osluškivanju klijenata, a njegova priča o uspjehu u kompetitivnom bankarskom okružju to i potvrđuje. Upravo o tim vrijednostima g. Dinko Lucić govori u prvom limitiranom izdanju premium magazina Adria Luxury Society.

O tome kako su se postavili prema krizi proizašloj iz novih okolnosti u prvom broju magazina Adria Luxury Society govore i mnogi drugi istaknuti lideri i eksperti iz svijeta luxury businessa – turizma, nekretnina, gastronomije, mode, beautyja… Magazin donosi teme vezane za budućnost prodaje, iskustva i projekcije tržišta te success stories istaknutih pojedinaca koji svojim radom i djelovanjem čine svijetli primjer najboljeg od Adria regije.

Glavna urednica magazina Adria Luxury Society je Izabela Vrtar, dugogodišnja glavna urednica u Adria Mediji Zagreb, a tim čine istaknuti urednici poput Danijele Petrov, Martine Rafaeli i Dubravke Tomeković Aralice. Ilustraciju za naslovnicu potpisuje akademski slikar, cvjećar i dizajner interijera – umjetnik Saša Šekoranja.

Budite i vi dio priče i jedinstvenog communityja koji će budućnost dočekati snažno, kreativno i usmjereno na napredak.

Stvaran luksuz nikada nije bio ništa manje od toga!

U potrazi ste za najnovijim regionalnim i globalnim business & luxury vijestima? Prijavom na adrialuxurysociety@adriamedia.hr osigurajte svoj digitalni primjerak magazina Adria Luxury Society, a ovdje pogledajte sneak preview Adria Luxury Society

SAVE THE DATE – 15. listopada 2020., Adria Luxury Summit – premium B2B konferencija. Za više informacija pratite adrialuxurysociety.com