Novosti

Novosti

Kako je bilo na 10. Sensa danu

Novosti
featured image

Bilo je to još jedno slavlje života na najvećem festivalu zdravlja, ljepote i vitalnosti na otvorenom! Kao dio 10. Sensa dana naši divni posjetitelji, predavači i partneri u šumu i na livade Parka Maksimir prenijeli su svoju nevjerojatnu energiju. Uvjerite se i sami!

Već tradicionalno, livade i šumarci Maksimira, u nedjelju 28. lipnja, za 10. Sensa dan, pretvoreni su u učionice, vježbališta, plesne dvorane… Ponuda je bila, kao i uvijek, bogata, pa su Zagrepčani, ali i brojni posjetitelji iz drugih dijelova Hrvatske koji su stigli u Maksimir samo zbog sudjelovanja na Sensa danu, bili na slatkim mukama odabira šarolikih radionica i predavanja.

Na nekoliko livada i pozornica od 10 do 19 sati uživali su u lijepom vremenu i sudjelovali na kratkom tečaju astrologije, opuštali se uz meditaciju, tehnike disanja i zvučne kupke, vježbali uz stručno vodstvo Senke Ljubić, Maria Valentića i Andree Solomun, učili o holističkom roditeljstvu, izrađivali prirodne repelente, iskušali EFT tehniku, prisustvovali intervjuu urednice magazina Sense i spisateljice Ingrid Divković, sudjelovali na promociji knjige ‘Moja sretna hrana’ autorice i food blogerice Maje Brekalo…

Sensa dan je imao i humanitarnu notu te je sav prihod sakupljen od prodaje Sensa magazina doniran Hrvatskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu.