Novosti

Novosti

Story USKRSNI KONCERT IZ ZAGREBAČKE KATREDALE

Novosti, Uncategorized
featured image

NOVA NADA SE BUDI

Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac feat. Matija Dedić

U nedjelju 12. travnja od 18.00 sati, na najsvetiji blagdan katoličke Crkve, na sam Uskrs, Story vam donosi jedinstveni koncert vrhunskih vokala sestara Husar, Ivane Husar Mlinac i Marije Husar Rimac, uz pratnju prestižnog pijanista i skladatelja Matije Dedića.
Koncert ćete ekskluzivno moći pratiti putem portala Story.hr.

Ovim prigodnim koncertom želimo Storyjevoj publici i svekolikoj javnosti pružiti dodatnu nadu i osnažiti im duh, pružiti sadržaj koji će im pomoći da ovaj Uskrs obilježe što dostojanstvenije, svečanije i uz omiljene izvođače.

Osim glazbe, pružiti ćemo publici priliku da putem ovog koncerta na sam Uskrs virtualno ‘uđu’ u ranjenu zagrebačku katedralu koja im nakon potresa ali i zbog pandemije COVID-19 virusa nije dostupna, te da budu dio duhovnog događanja kojem u doba pandemije ne mogu nazočiti u crkvama diljem zemlje i svijeta.

“Svi smo mi u istom čamcu”, rekao je nedavno Papa a želja nam je da se ovim koncertom probudi osjećaj povezanosti i poniznosti, te dubljeg shvaćanja smisla života. Svi smo mi jedna velika obitelj.

Uživajte u ovom koncertu iako iz prazne zagrebačke katedrale u čistim emocijama koje vam donosi. Prilikom koncerta strogo poštujemo sva pravila sigurnosti.

Sretan Vam Uskrs!

FOTO:

sestre Husar, Duško Marušić/Pixsell

interijer katedrale, Marko Lukunić/PIXSELL

foto Matija Dedić, Grgo Jelavić/PIXELL

glavna fotografija katedrale, Luka Stanzl/PIXELL