Novosti

Novosti

NOVO RUHO VAŠIH OMILJENIH IZDANJA – DIGITALNA IZDANJA MAGAZINA

Novosti
featured image

Evolucija tržišta medija i izdavaštva događa se već duži niz godina a sve prateći rapidan razvoj tehnologije. Razni su tipovi čitatelja i njihovih navika, pa smo se tako i mi u Adria Medii Zagreb odlučili na korak koji će u potpunosti zakružiti našu ponudu sadržaja prema čitateljima.

Tako će od sada čitatelji moći kupiti svoj primjerak magazina ili kompletnu pretplatu u digitalnom obliku i to preko najvećeg svjetskog kioska, najpoznatije platforme za digitalnu prodaju magazina MAGZTER.

Story, Storybook, StoryGourmet, Story Vjenčanja, Sensa, ELLE, Cosmopolitan i National Geographic Hrvatska izdanja su koja Adria Media Zagreb ima u svom portfelju, a njihove digitalne verzij, u identičnom sadržajnom obliku kao što su i tiskana izdanja, sa istim sadržajem premium kvalitete moći će se od sada kupiti i čitati putem tableta, računala ili mobilnih uređaja.

Za sve željne što manje papira po doma, posložene arhive i pohrane magazina u digitalnoj formi do koje uvijek mogu doći uz par klikova, ovo je savršen način za uživanje u svojim omiljenim izdanjima.

Na svim platformama, bliže nego ikad, želimo vam omogućiti da što lakše i jednostavnije dođete do magazina koje čitate. Sigurno i zaštićeno, jednostavno za korištenje, u svega par koraka doći ćete do svog omiljenog sadržaja.

KAKO DO SVOG PRIMJERKA I PRETPLATE?

Jednostavnim klikom koji smo za vas osigurali u poveznici već ovdje, doći ćete direktno do svog omiljenog izdanja na samoj plaformi Magzter.

Story, Storybook, StoryGourmet, Story Vjenčanja, Sensa, ELLE, Cosmopolitan i National Geographic Hrvatska

Sljedeći korak prije sme kupovine, vodit će vas na registraciju novog korisnika Magzter platforme gdje ćete se vrlo jednostavno moći logirati putem svog maila ili Facebookprofila. Nastavak je jednostavan, kad ste logirani, klikom na odabrano izdanje pojavljuju se ponuđene opcije i cijene a vi odaberete koju želite nakon čega vas korak vodi ka plaćanju, Pay Palom ili jednom od ponuđenih kartica (Visa, MasterCard…)

Dalje je na vama da se ugodno smjestite i uživate u novom sadržaju broja vašeg omiljenog branda koji vam svakoga tjedna i mjeseca priprema vrijedan tim iskusnih novinara i stručnjaka u svom području.

Koji je vaš omiljeni način čitanja magazina?