Novosti

Novosti

S vama smo, mislima i srcem!

Tags: Novosti
featured image

Duboka tišina, prazni uredi, uvenulo cvijeće i pokoja osobna stvar ostavljena na stolu kolega, stanje je unutrašnjosti tvrtke Adria Media Zagreb posljednjih tjedan dana. No ono što nas čini jakima je sve ono nematerijalno što imamo u svojim srcima i glavama – ideje, kreativnost, volja, želja i energija za briljantnošću.

Iako ne možemo sjediti na stolcima gdje nam je poznata naša poslovna rutina, nema odustajanja. Naši časopisi su na tržištu na vrijeme, prema zadanom roku i svakim novim brojem još bolji. Koliko god su nam uvjeti rada od kuće otežani, sve mnogo lakše izdržavamo jer u ovoj priči mi nismo najvažniji. Važni ste nam VI koje ne želimo razočarati i u ovim teškim situacijama ostaviti na cjedilu. Želimo da vam i dalje mami osmijeh na lice najdraži časopis koji ćete pronaći na kiosku.

Isto je i s našim portalima i društvenim mrežama. Neumorni kolege od kuće pripremaju sadržaj koji dijele s vama kako bi vam upotpunili i uljepšali svakodnevicu te vam skrenuli misli na priče drugih ljudi koji, svatko na svoj način, proživljavaju ono što se događa.

I ovim putem vas pozivamo da se javljate sa svojim pričama i idejama kako bismo svi zajedno izdržali ovo stanje koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. S vama smo, mislima i srcem!

Vaš AMZ tim

#YourStoryMatters