Novosti

Novosti

Omiljena lifestyle izdanja Adria Medije Zagreb stižu na vašu kućnu adresu putem aplikacije Glovo

Novosti, Uncategorized
featured image

Ostanak u svome domu jedno je od glavnih ‘oružja’ u borbi protiv koronavirusa, stoga budimo odgovorni i poštujmo mjere ograničenoga kretanja koje nalaže Nacionalni stožer civilne zaštite. U skladu s preporukama struke omogućili smo vam i dostavu naših lifestyle magazina – Story, Storybook, StoryGourmet, Cosmopolitan, Elle, Sensa, Men’s Health i National Geographic Hrvatska – izravno na kućni prag, i to od ponedjeljka, 30. ožujka. Ponuda se odnosi na područje Zagreba.

U doba pandemije COVID-19 čitajte omiljene časopise u sigurnosti svoga doma – naručite ih putem mobilne aplikacije Glovo pri kupnji u trgovinama Lonia.

Sigurno i jednostavno iz trgovine Lonia i putem aplikacije Glovo naručite lifestyle izdanja Adria Medije Zagreb – časopis Story i magazine Storybook, StoryGourmet, Cosmopolitan, Elle, Sensa, Men’s Health i National Geographic Hrvatska. Ponuda vrijedi za zagrebačko područje.

U krizi izazvanoj koronavirusom Adria Media Zagreb brine o sigurnosti i zdravlju svojih čitatelja te stoga omogućuje dostavu izdanja i putem aplikacije Glovo u trgovinama Lonia.

Samo za vas donosimo najbolji lifestyle sadržaj, zanimljive teme i pozitivne priče.

Budimo odgovorni, budimo povezani, budimo optimistični. Jer samo ćemo tako prebroditi i ovu krizu.

Čitajte nas u sigurnosti svoga doma i pratite na društvenim mrežama – Facebook i Instagram.