Zaposlenja i karijera u AMZ-u

Naš uspjeh je, među ostalim, zasnovan na kvalitetama i entuzijazmu naših zaposlenika. Cilj nam je nastaviti zapošljavati i razvijati izvrsne ljude, a od naših budućih zaposlenika očekujemo vrhunsku stručnost, kreativnost i spremnost za rad u timu.

Koga tražimo?

Tražimo otvorene, kreativne, ali prvenstveno profesionalne zaposlenike s jakom usmjerenošću na cilj i sklonošću timskom radu.

Što očekujemo od Vas?

Od Vas prvenstveno očekujemo profesionalnost u kombinaciji s naglašenom fleksibilnošću kao i sposobnost da u kreativnoj atmosferi zadržite visok stupanj motiviranosti, odgovornosti te orijentiranost na kontinuirano unapređenje poslovanja i kvalitete naših proizvoda.

Što biste trebali posjedovati?

  • Smjer studija trebao bi odgovarati zahtjevima radnog mjesta, ali nije odlučujući kriterij.
  • Poznavanje rada na osobnom računalu u programskim paketima odgovarajućim području za koje se natječete i aktivno znanje engleskog jezika se podrazumijeva.
  • Iskustvo poželjno.
  • Pored dobrih stručnih znanja, važna je sposobnost i spremnost na prilagodbu trenutnim potrebama posla te samostalnost u obavljanju dodjeljenih radnih zadataka.

Što Vam nudimo?

Nudimo Vam rad u međunarodno uspješnoj kompaniji s dinamičnom i ugodnom radnom atmosferom te mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja uz naš tim mladih i kreativnih ljudi.

Ukoliko ste se pronašli u ovim opisima, a ponuda Vam zvuči stimulativno slobodno i bez obzira na naše trenutne potrebe (otvoreni natječaji), pošaljite zahtjev i životopis na e-mail adresu posao@adriamedia.hr.

Vaš CV bit će pohranjen u našoj bazi podataka i ukoliko se ukaže potreba za Vašim profilom, kontaktirat će Vas kolege iz odjela naših Ljudskih resursa.

U nastavku možete pogledati otvorena radna mjesta.

Story.hr, najčitaniji hrvatski lifestyle portal, traži novinare.

Ako poznaješ hrvatsku, ali i svjetsku showbizz scenu, zanima te moda i obožavaš beauty novitete, a uz to si vrlo pismen/a, onda je Story.hr pravo mjesto gdje trebaš dodatno ‘izbrusiti’ svoje znanje. Čekamo te da unaprijediš rad našeg tima, sudjeluješ u predlaganju tema, njihovu istraživanju, a zatim i stvaranju. Očekujemo od tebe originalne ideje, zanimljive tekstove i još bolje naslove, a nudimo poticajnu radnu atmosferu, mogućnost napredovanja, obilaženje evenata i upoznavanje s osobama koje često gledaš na televizijskom programu. Idealan kandidat je onaj s godinom-dvije iskustva rada u internetskom novinarstvu, motiviran i spreman da mu svaki dan izgleda drugačije. Dođi, redakcija Story.hr te čeka!

Pozivamo sve zainteresirane kandidate da svoju prijavu i životopis pošalju najkasnije do 20. travnja 2019. godine na mail posao@adriamedia.hr