StoryGourmet

StoryGourmet: Najslasnija gastro senzacija na tržištu!

StoryGourmet na više od 200 stranica luksuznog i moderno produciranog sadržaja donosi najcjelovitiji prikaz gastro scene, putovanje od uzgoja do tanjura i to iz pera ljudi zbog kojih kuhanje danas više nije nužno zlo, nego seksi umjetnost.

StoryGourmet nije još jedan u nizu gastro časopisa, on je jedini takav časopis koji će pravi hedonisti ikad trebati! Jedini čaopsi posvećen hrani, kuhanju, vinima, delicijama i svim aspektima kulture blagovanja koji na jednom mjestu okuplja vrhunske chefove i gastrostručnjake te strastvene zaljubljenike u kuhanje. Namijenjen je svima koji hranu doživljavaju kao užitak, onima koji žele naučiti osnove i onima koji žele usavršiti znanja i vještine u kuhinji.

StoryGourmet jedini je časopis čiji sadržaj stvara moćan tim cijenjenih celebrity chefova: David Skoko, Marin Medak, Mate Janković, Gregorio Mannucci, Andrej Barbieri i Petra Jelenić i drugi, koji čitatelje vode iza kulisa svojih restorana, podučavaju tehnikama, upoznaju ih s ljudima koji su im inspiracija, s omiljenim proizvođačima, ribarima, vinarima, uljarima. Jedinstven StoryGourmet tim chefova i gastro stručnjaka u svakom broju daje na desetke svojih recepata, otkriva svoje trikove i preporuča najbolje restorane. Edukativan i informativan, moderan i dinamičan, StoryGourmet neiscrpan je izvor inspiracije te idelan vodič za gastro užitke i tajni adut za jela kojima će čitatelji zadiviti svoje goste.

“Svi kao da smo preko noći spoznali da među nama žive i stvaraju nevjerojatni talenti, ljudi zbog kojih je kuhanje odjednom postalo zabavno, trendi, seksi. Ljudi koji su u nama probudili strast prema hrani, želju da i sami iskusamo vlastitu kreativnost u kuhinji, ali i potrebu da naučimo više, da iskusimo više. Imala sam kristalno jasnu ideju o časopisu koji stvaraju chefovi zbog kojih smo toliko poludjeli za kuhanjem. Slutila sam da svaki od njih u sebi krije jedinstven i nevjerojatno bogat svijet, a osnovna ideja StoryGourmeta je upoznavati te svjetove iz broja u broj”, objasnila je glavna urednica StoryGourmeta Zrinka Ferina glavni motiv za pokretanje ovog jedinstvenog tromjesečnika.

Već nakon prvog broja koji je izašao u listopadu 2015. o StoryGourmetu s jednakom strašću govore i chefovi i amaterski kuhari, celebrityji, zaposlene majke, poslovnjaci, kreativci, hipsteri i food bloggeri. On je gastro biblija koju pravi hedonisti uvijek rado uzimaju u ruke, bilo da žele nešto novo prirediti u kuhinji, bilo da im treba inspiracija za izlazak na večeru, kupnju novog kućanskog aparata ili posuđa… Bilo da ih zanima sve o vinima, pivu, kavi, omiljenom digestivu ili pak siru i pršutu, kavijaru ili tartufu. Pravi hedonisti ga čuvaju i s ponosnom drže na polici jer on je must-have za svakoga tko nešto zna ili želi znati o hrani.

Časopis izlazi četiri puta godišnje, cijena mu je 25 kuna.