Story

Story je prvi i vodeći hrvatski celebrity časopis koji čitatelju na zanimljiv i opuštajući način približava život zvijezda. Tjednik pokriva široku lepezu lifestyle segmenata: od manjih društvenih događanja preko ekskluzivnih priča iz privatnih života zvijezda, modnih i beauty editorijala i bogatih modnih i beauty izloga i trendova, njege, vježbanja, prehrane i stanovanja do bogatog pregleda kulturnih noviteta iz svijeta kazališta, filma, glazbe, slikarstva te najglamuroznijih večernjih događanja. Story redovito prvi otkriva svaki novi detalj iz privatnih života prvenstveno domaćih ali i svjetskih zvijezda, no aktivno prati i njihove karijere i poslovne pomake. Idealan omjer paparazzo fotografija i visokoproduciranih fotografija, party reportaža, opširnih feljtona i kompozitnih tema pružaju raznolik i širok spektar informacija, emocija, inspiracije i razonode. Pitak, ležeran i zabavan, informativan, ekskluzivan i provjeren sadržaj kojem čitatelj vjeruje, koji ga opušta i inspirira.

Paralelno, Story se afirmirao i kao pokretač brojnih kreativnih evenata kojima smo zadali visoke kriterije u produkciji i sadržaju, na kojima nam je prisustvo zvijezda imperativ i znak prepoznavanja. Spomenimo samo neke: najveće i najglamuroznije red carpet događanje u zemlji – Story Hall of Fame, na kojem već tradicionalno dodjeljujemo nagrade najboljima među pjevačima, glumcima, modnim dizajnerima, redateljima, zatim atraktivne sezonske Story Shopping Festove, Story Green dan posvećen brizi o ekologiji te Story Pink dan posvećen borbi protiv karcinoma dojke.

Kroz 16 godina postojanja brenda Story uspostavili smo odnos povjerenja i poštovanja sa zvijezdama iz svih područja kreativnog javnog djelovanja, zbog čega na njih možemo računati bilo da su u pitanju ekskluzive, dolasci na Storyjeve evente te podrška slavnih našim projektima humanitarne ili komercijalne naravi.

Inače, prvo izdanje Storyja pokrenuto je 1974. godine u Nizozemskoj te je dostiglo prosječnu prodanu nakladu od 350.000 primjeraka po broju. Nakon toga, s jednakim uspjehom u svakoj pojedinačnoj zemlji lansirana su četiri međunarodna izdanja Storyja: časopis je pokrenut u Belgiji, Češkoj, Mađarskoj i Hrvatskoj, gdje je prvi broj izišao 17. travnja 2002. godine. Važno je napomenuti da je hrvatski Story autentičan koncept hrvatske redakcije koji su, nakon što se potvrdio kao uspješna formula, preuzele redakcije izdanja u Srbiji, Rumunjskoj, Bugarskoj i Ukrajini.


Story.hr

Multimedijalna internetska stranica www.story.hr najčitaniji je showbizz portal u Hrvatskoj. Čitateljima svakodnevno nudimo vijesti iz svijeta domaćih i stranih celebrityja. Story.hr najbolji je prijatelj zvijezda. Upravo smo mi oni kojima će se naši slavni prvima povjeriti, pozvati nas na svoje vjenčanje, rođendan ili krstitke djeteta. Mahnut će nam s dalekog putovanja, za nas otvoriti ormar ili kozmetičku torbicu. Mi smo oni kojima će prvima šapnuti tko je njihova nova simpatija i javiti nam kada je velika ljubav zakucala na vrata.

Story.hr svojim čitateljima, kojih je iz dana u dan sve više, pruža uvid u modne i beauty trendove. Čitajući Story.hr tako ćete saznati koja je haljina zaludjela Internet te bez kojeg bronzera domaće blogerice ne mogu živjeti. Uz Story.hr postat ćete dio glamuroznih modnih događanja, jer ćemo samo za vas, zaviriti u backstage prije modne revije i pokazati vam kako nastaje čarolija na modnim pistama, priredit ćemo vam live stream s dizajnerima o čijim haljinama maštate.

Za vas nerijetko imamo uzbudljive nagradne igre, vodimo vas na koncerte i beauty tretmane te vašu svakodnevicu činimo zabavnijom i zvjezdanijom. Story.hr vaš je idealan gateway od svakodnevnice, vaše sretno mjesto na kojem stajete uz bok sa zvijezdama, mjesto gdje nema stresa, mjesto gdje caruju glamur, zabava, moda i ljepota.