Sensa

SENSA – magazin za sretniji život

Sretan život je pametan izbor, sadržajan, inspirativan, inovativan, zdrav i lijep, sklad duha i tijela. Magazin za sretniji život je Sensa.

Okrenite novu stranicu i pronađite najbolje u sebi i drugima uz vašu mjesečnu dozu inspiracije – Sense. Jedinstven na našem tržištu, Sensa je magazin za one koji teže ispunjenijem i ljepšem životu. Ona je vaš suputnik prema dobrom zdravlju, iskrenim osjećajima i unutarnjoj ljepoti. Želite li vašem životu dati dublje značenje? Inspiraciju pronađite u Sensi.
Sensa slavi život i iz njega crpi ono najbolje!

Sensa je mjesečnik i izlazi drugog ponedjeljka u mjesecu.

Prelistajte aktualni broj časopisa Sensa
Poželite sretniji život! Postanite član Sensakluba

Na internet stranici www.sensa.hr čeka vas obrazac uz pomoć kojeg postajete član Sensa kluba. Najsretnije članove darujemo zdravim paketima!


sensa.hr

Sensa.hr je više od portala za sretniji život. On je svojevrsni klub, mjesto za druženje, savjetovanje, motivaciju, razmjenu iskustava, recepata pa čak i kupovinu koja oplemenjuje život, a ulaz je dopušten svima koji se žele osjećati sretno.

Pokrenut kao online ekstenzija mjesečnika Sensa, portal nudi posjetiteljima mogućnost da među prvima saznaju što ih čeka u novom broju magazina, komentiraju sadržaj, predlažu teme koje ih zanimaju, sudjeluju u brojnim nagradnim igrama, opuste se uz videosadržaje i inspirativne galerije. Sensaklub.hr je virtualni prijatelj koji podsjeća na najvažnije ljudske vrijednosti – dobrotu, plemenitost, mir i sreću.

Impressum

Glavna urednica
Izabela Vrtar
i.vrtar@adriamedia.hr
Tel.: +385 1 4444 960

Urednica portala
Neda Džakula
n.dzakula@adriamedia.hr
Tel.: +385 1 4444 956