Elle

Elle je ultimativni glossy magazin koji na hrvatskom tržištu nema pandana, kako u estetskom, tako ni u svjetonazorskom smislu. Istovremeno, Elle je u svim segmentima fokusiran na svoju osnovnu misiju – biti izrazito servisno orijentiran i pružiti čitateljima najpotpuniju informaciju, bilo da je riječ o shoppingu i trendovima u modi i ljepoti, tekstovima vezanim uz karijeru i znanost, ili pak najnovijim vijestima iz svijeta lifestylea u najširem smislu.

Od 2013. godine Elle se razvija i zaokružuje na tri ključna načina.

– Integracijom magazina Elle Decoration, vodećeg svjetskog magazina o suvremenom življenju i uređenju doma, koji izlazi zajedno s Elleom, kao poklon čitateljima, u paketu koji podrazumijeva najmanje 200 stranica sadržaja.

– Pokretanjem digitalnog izdanja, prilagođenog praćenju na golemoj većini raspoloživih platformi u Hrvatskoj – iOS i Android operativnim sustavima, u sučeljima dizajniranim za čitanje na tabletima i mobilnim telefonima.

– Lansiranjem Elle weba na adresi www.elle.hr. Online izdanje sadržajno prati i nadograđuje ona tiskana i digitalna, ali razvija i vlastiti sadržaj, te prodajne i marketinške kanale, gradeći virtualnu zajednicu koja strelovito ekspandira u hrvatskom internetskom prostoru.

Same Elleove stranice, u tiskanom ili digitalnom obliku, predstavljaju najnovije uredničke i novinarske trendove te uvijek donose vrhunska grafička i dizajnerska rješenja. Stoga se za Elle u svim njegovim izdanjima, aplikacijama i kanalima može reći kako nije samo trendseter nego i sam predstavlja – trend.

Čitateljice Ellea većinom su dinamične mlade žene, zaposlene, natprosječnih prihoda i naglašena interesa za trendove. Kako to rekapitulira urednica američkog Ellea Roberta Myers: „Naše su čitateljice dovoljno mlade da doživljavaju život kao pustolovinu, ali i dovoljno imućne da si takvu pustolovinu mogu priuštiti!“

Za više informacija konzultirajte Elle media kit u prilogu.

Elle. Ljepota je unutra.


Elle.hr

Portal Elle.hr nudi svakodnevni pregled najnovih vijesti iz svijeta stila i detaljno prati najnovije trendove iz modnog, kozmetičkog i celebritiy univerzuma.

Brojni shopping-vodiči u kombinaciji sa zanimljivim i duhovitim tekstovima iz ostalih područja pop-kulture, samo su neki od razloga zašto je Elle.hr u vrlo kratkom razdoblju postao homepage brojnih ljubitelja mode i stila.

Na Elleovu portalu iznimno je posjećeno i online izdanje vodećeg svjetskog časopisa o uređenju interijera i suvremenom življenju, Elle Décoration.

Dio našeg networka na webu su i društvene mreže, poput Facebooka, Twittera i Instagrama, na kojima također možete pratiti vijesti s Elleova portala.

Stranica Elle.hr prilagođena je zaslonima svih formata i platformi, od mobilnih telefona i tableta do računala.

Impressum

Glavna urednica
Vladimira Mirković Blažević
v.blazevic@adriamedia.hr
Tel.: +385 1 4444 905

Kreativni direktor
Ivan Salečić
i.salecic@adriamedia.hr
Tel.: +385 1 4444 912

Zamjenica glavne urednice
Mirjana Brabec
m.barabec@adriamedia.hr
Tel.: +385 1 4444 906

Art direktorica
Tamara Švelić Sabljić
t.s.sabljic@adriamedia.hr

Urednik mode
Saša Joka
s.joka@adriamedia.hr
Tel.: +385 1 4444 957

Urednica ljepote
Mihaela Batinić
m.batinic@adriamedia.hr

Grafički urednik
Ivan Sabljić
i.sabljic@adriamedia.hr

Urednik portala
Marko Banjavčić
m.banjavcic@adriamedia.hr
Tel.: +385 1 4444 973