Story

Story

Story

STORY je jedan od najprepoznatljivijih brendova na hrvatskoj medijskoj sceni i već 17 godina autoritet za svijet šoubiznisa, kulture, mode te lider u pokretanju lifestyle trendova. Od osnutka 2002. godine do danas Story se, iz prvog celebrity časopisa, razvio u najutjecajniju grupu koju danas – uz vodeći lifestyle tjednik Story – čine specijalizirana luksuzna izdanja Storybook, StoryGourmet i Story vjenčanja, a multimedijalni portal Story.hr okuplja cijelu Story grupu i diktira najmodernije komunikacijske smjernice na svim digitalnim platformama.

Story čitaju urbane milenijalke veće kupovne moći. One su aktivnije od prosjeka u gotovo svim područjima – od uređenja doma, zdravog načina života do izlazaka. U visokom se postotku (76%) bave rekreativnim ili sportskim aktivnostima, više od 80% njih posjećuje kino, restorane, predstave, koncerte…

Lifestyle tjednik Story među najutjecajnijim je mainstream medijima u Hrvatskoj, a izniman doseg do najšire publike čini ga idealnim partnerom za širok spektar klijenata, kako u tiskanom izdanjem, tako i u brojnim kreativnim eventima i posebnim projektima, među kojima su Story Green, Story Pink, Story Hall of Fame i Story dizajnerski mjesec. Projekti kojima promiče pozitivne društvene vrijednosti važan su dio misije Storyja kao vjetar u leđa talentima na svim područjima. Vizija Storyja je lifestyle sadržajima premium kvalitete na svim medijskim platformama postati prvi i vodeći izvor inspiracije.