Novosti

Novosti

Tko je sve posjetio nezaobilazni rovinjski party Adria Medije Zagreb

News, Novosti, timeline

Popularni WMF tradicionalno nadmašuje sva očekivanja.

Pod prigodnim geslom „Živio život“ završio je najveći regionalni festival medijske kulture Weekend Media Festival. Festival koji okuplja medijske i agencijske stručnjake te predstavlja marketinške i komunikacijske trendove te nova znanja osoba iz industrije iznova je vratio život u prostor stare Tvornice duhana u Rovinju.

Popularni WMF tradicionalno nadmašuje sva očekivanja, a ovim 14. izdanjem oduševili su posjetitelje raznovrsnim programom, zanimljivim prodavačima i relevantnim temama. Neke od glavnih tema ovogodišnjeg festivala su budućnost PR-a, važnost printa u izdavaštvu, omiljenost podcasta, umjetna inteligencija, influenceri, revolucija gaminga te uloga festivala u brendiranju destinacija. Jedan od popularnijih panela bio je „Što žene žele 2.0 (10 godina kasnije)“.

Među okupljenima, među ostalima, bila je i nova glavna urednica portala Story.hr Ena Domić koja je govorila o razlikama u kvaliteti sadržaja koje
žene danas konzumiraju, evoluciji lifestyle portala, ali i traženosti celebrity sadržaja.

Uz inspirativne predavače i genijalne glazbene goste, uspješnost rujanskog produljenog vikend obilježila je i neformalna atmosfera te kreativan ambijent stare tvornice, ukratko – savršen spoj zabave i ambicije!

U subotu održan je i već tradicionalni rovinjski party Adria Medije Zagreb u omiljenom restaurantu Veli Jože u centru grada. Okupljeni uzvanici družili su se do večernjih sati, u autentičnom ambijentu uz zvukove dobre glazbe i neodoljive istarske gastronomije.