Novosti

Novosti

Story slavi okruglih 1000 u raskošnom izdanju na čak 182 stranice

Novosti, timeline
featured image

 

Časopis Story slavi okruglih 1000 i dolazi u najraskošnijem izdanju ikad!

U jubilarnom 1000. broju Story donosi pregršt odličnih priča, poput ekskluzivnog editorijala s Leonardom Lončar koja je s puno nadahnuća pozirala zagrebačkom umjetniku Saši Šekoranji te napisala tekst u kojem je puno toga otkrila o sebi. Modna dizajnerica, model, brižna mama… Sve je to, ali i puno više, jedna i neponovljiva Lea. I nakon burnog životnog razdoblja u njoj je ostalo puno pozitivne energije i radosti koju ovih dana pokazuje u susretima sa starim prijateljima. „Još uživam u fotografiranju odjeći, šminki, jednostavno – u glumi! I sada, u zreloj dobi veseli me to čak možda i više nego kada sam bila puno mlađa“ otkrila je Leonarda Lončar koja je zablistala na dvostrukoj naslovnici Storya.

Jer i kroz raskošnu, dvostruku naslovnicu Story obilježava veliki jubilej! Dizajn ‘prve naslovnice’ u umjetničkom ruhu potpisuje upravo Saša Šekoranja. Akademski slikar, fotograf, vlasnik cvjećarnice koja je odavno ušla u zagrebačku pop kulturu, uhvatio se kista i razveselio i nas i čitatelje jedinstvenim idejnim rješenjem. “Odlučio sam se za nešto vrlo upečatljivo i jednostavno, a to su prepoznatljiv logo i boja Storyja. U mojoj interpretaciji povezao sam to s latinskom riječi ‘milllennium’ u fontu koji podsjeća na antiku. Tisućiti broj za tisuću godina! Čestitam” objasnio je Šekoranja. S ‘druge naslovnice’ smiješi se zvijezda broja – Leonarda Lončar – pozivajući čitatelje da urone u vrhunski slavljenički sadržaj.

 

Story donosi inspirativnu priču o novinaru i voditelju Domagoju Jakopoviću Ribafishu koji u spomen na neprežaljenog sina Roka drugi put kreće u plivačku avanturu kojom će spojiti dalmatinske otoke, kao i prve fotografije glumice Ane Vučak Veljače s četveromjesečnom kćerkicom Juli.

U povodu jubilarnog broja Storyu je pozirala i cijela glazbena obitelj Bebek – tata Željko, mama Ružica i njihova talentirana djeca Katarina i Zvonimir, a najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković otkrila je novosti o svom vjenčanju te priznala da je jako uzbuđena što će nositi hrvatski stijeg na otvorenju Olimpijskih igara u Tokiju.  Član grupe TBF Mladen Badovinac otkrio nam je kako se snašao u ulozi supruga i oca, a princ sevdaha Božo Vrećo da je majstor u pravljenju bosanskih pita. Kristina Čilić, supruga teniskog asa Marina Čilića, otkrila nam je detalje o svojoj drugoj trudnoći. Snimili smo modni editorijal sa životnom savjetnicom Bornom Kotromanić i beauty editorijal s pjevačicom grupe Pavel Antonijom Matković Šerić. Donosimo i životnu priču boksačke legende Mikea Tysona te otkrivamo zbrku oko posrnule pop princeze Britney Spears.

U ovom ekskluzivnom izdanju Story slavi prvih 1000. tjedana dobrih priča i donosi emotivan, ali zabavni vremeplov prisjećajući se priča iz prvog broja 2002. godine, kojih se rado sjećaju i njihovi sudionici – Tarik Filipović, Goran Višnjić, Daniela Trbović, Jelena Rozga, Željko Krušlin Kruška, Saša Kopljar…

Proslavite i vi s nama 1000. broj te zajedno ispričajmo još tisuću dobrih priča!