Novosti

Novosti

Želiš li se baviti razvojem proizvoda na ozbiljan način u društvu dugogodišnjih profesionalaca?

News, Novosti
featured image

Mi smo Wireless Media Croatia, zagrebački razvojni ured tvrtke Wireless Media , otvoren kao dio Adria Media Zagreb, medijske kuće koja je u vlasništvu više od 20 tiskanih i web premium izdanja.

Našim premium brendovima, magazinima, web platformama, kanalima na društvenim mrežama, videima i eventima inspiriramo naše korisnike za napredak u svim aspektima života. Priča se da smo cool kompanija koja kreira sadržaj i iskustvo za cool ljude. S nama možete osjetiti umjetnost, čuti glazbu, obojiti okuse, pronaći objekt žudnje, dotaknuti brendove, osvijestiti trendove, namirisati ideje i pomaknuti granice svog proizvoda.

 

Wireless Media, koja postoji skoro 20 godina sa sjedištem u Beogradu, tech driven tvrtka, pruža mogućnosti rada u raznim područjima razvoja proizvoda.

Wireless Media je dio velike poslovne grupe, tako da se osim medijskog biznisa za koji smo izgradili svoj vlastiti CMS, Origami, bavimo i e-commerce, telco industrijom, micro proizvodima, te raznim drugim medijskim aspektima.

Zagrebački medijski development tim je sastavljen od iskusnih ljudi, a trenutno brojimo 10 zaposlenih s tendencijom rasta. Neki od naših zaposlenika rade u medijskom product businessu i do 15 godina na najvećim medijskim projektima u Hrvatskoj i regiji, a naš tim je dio velikog kolektiva s centralnim uredom u Beogradu, koji broji 70+ zaposlenika samo u development segmentu.

Definiranju proizvoda i generalno, samom procesu rada pristupamo ozbiljno, poučeni dugogodišnjim iskustvom, te možete očekivati proaktivnu atmosferu, koja diše i živi AGILE mindset, uz mnoštvo kreativnih radionica, kao dio procesa Product Discovery definiranja proizvoda, te mini brainstroming radionica sa raznim temama razgovora, od novih rješenja za pojedine segmente posla, pa sve do tech-centered radionica, gdje kroz iste razmišljamo o nekim novim mogućnostima, testiramo nove tehnologije, u stalnoj potrazi za svježim rješenjima koje možemo ponuditi našim korisnicima i samom tržištu.

Možete očekivati veliku količinu edukacije i učenja novih načina rada i tehnologija, mentoriranje te rad sa opuštenim kolegama u organiziranoj radnoj atmosferi u kojoj svaki član ima priliku doprinositi svojim idejama da proizvod ili proces postanu bolji.

Radimo u fiksnim samoorganizirajućim Scrum timovima, projekt po projekt, uz konstantnu želju i cilj da tim postane što kvalitetniji. Timovi se sastoje od UX/UI dizajnera, FrontEnd i BackEnd developera, Quality Assurance specijalista, Scrum Mastera, Projekt Managera, Product Owner-a, Web Analyst-a…

Rad s mjesta akcije ili remote rad je stvar dogovora i organizacije unutar svakog tima, ovisno o potrebama ili akcijama na dnevnoj bazi, dakle sve je moguće.
Bitna stvar, pred nama je iznimno puno posla, čeka nas veliki broj projekata kojima treba udahnuti neki novi život, a tome pristupamo organizirano i sustavno. Kada pričamo o medijskim portalima, za takve projekte ne postoji završetak, te je Continuous Improvement, mantra koju vrtimo svakodnevno. Tražimo pojačanja u više segmenata posla, QA, UX/UI, FrontEnd i BackEnd.

Osim medijskih portala, news ili magazinskih, koji se rade u Media Streamu tvrtke, bavimo se i E-commerce/Classifieds proizvodima gdje tražimo UX/UI dizajnere koji bi se pridružili postojećim timovima u tom segmentu poslovanja.

Poslastica za kraj je stvaranje in-house Micro Product Teama, koji bi se bavio apsolutno kreativnim projektima u segmentu Native, Marketing, web i Mobile App rješenja u okruženju naših vrhunskih content kreativaca i ostalih prodajnih stručnjaka pod okriljem Adra Media Zagreb.

Ako ste stvoreni za konstruktivno razmišljanje, kreativnost vam je jaka strana, i željeli bi raditi na kvalitetnim proizvodima u dinamičnoj atmosferi, ovo je posao za vas.

Tražimo specifičnu vrstu dizajnera, Digital illustrator-a koji uživa i razumije digitalne prodajne proizvode i zna vizualno komunicirati s korisnicima, dajući im, kao i klijentu, specijalna i premium iskustva, u suradnji s kreativnim tehnološkim rješenjima, koje očekujemo od development dijela tima.

U nastavku pogledajte sve otvorene pozicije a na linku možete pronaći detaljniji uvid u opis svakog radnog mjesta.

Prijavite se na razgovor, poslušajte cijelu priču i saznajte koje su to velike stvari pred nama.

Otvorena radna mjesta po streamovima:

Media Stream

  • UX/UI mid/senior
  • FrontEnd mid
  • Back-End mid/senior
  • Quality Assurance junior/mid (1+)

 

E-commerce / Classifieds stream

  • UX/UI designer mid/senior (x2)

 

Micro Products team
(Native, Sales, Marketing..)

  • Digital Designer mid/senior
  • FrontEnd –  junior/mid
  • BackEnd – junior