Novosti

Novosti

Slavimo život uz Story Hall of fame 2020.

News, Novosti
featured image

Ovogodišnji Story Hall of fame unatoč svim nemilim događajima u 2020. ide dalje. Slavimo život i sve ono što život je, no na jedan drugačiji način, u sklopu emisije na Story.hr-u koja će se premijerno emitirati 26. 12. u 20 h.

 

Ove godine, Story Hall of fame odaje priznanje onima koji su uvijek uz Story – njegovi čitatelji.

 

Kategorije su ovoga puta zamijenjene srcem, jer srce je ono što nas je ove godine najviše vodilo da izvučimo bit iz svake situacije. Stoga ćemo simbolično podijeliti i nekoliko Storyjevih srca za kako bi obilježili te posebne trenutke.

Pandemija covidom, potres, te sve ostale nedaće koje su prošle ili će doći, samo su osnažile našu zajednicu i duh i želju da stvaramo. Pa u kojim god uvjetima, bilo to i bez najdužeg crvenog tepiha i partyja.

 

Stoga će ovogodišnji Story Hall of fame biti omage celebritijima s kojima smo u ovoj specifičnoj godini i dalje intenzivno surađivali a posebno su nas dojmili oni koji su hrabro koračali i dok posla za njih nije bilo, te smo uspjeli ostvariti stvari koje su se u početku činile nezamislive. Odat ćemo priznanje i našim čitateljima jer oni su ti zbog kojih sve radimo – oni su naš HALL OF FAME.

 

Koncert u razrušenoj katedrali, revija na krovu Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, koncerti u razrušenim akademskim institucijama, novi projekti i nova druženja u digitalnim sferama… kratki su presjek onoga što je bilo, uz neka nova iskustva koja ćemo podariti našim vjernim čitateljima, Stoga pratite ovo posebno izdanje.