Novosti

Novosti

Projekt dm & Story „Pink Ribbon“ osigurao 57 tisuća kuna za KBC Zagreb i Udrugu P.I.N.K. Life

Novosti, Uncategorized
featured image

U petak, 13. studenog, predstavnici dm-a i Storyja uručili su donacijski ček udruzi P.I.N.K. life, donaciju od 57.112 kuna namijenjenih otplati kupljenog histeroskopa za Klinički bolnički centar Zagreb i za daljenji radu Udruge. Histeroskop je uređaj koji najnovijim i najsuvremenijim metodama odstranjuje sumnjive tvorbe na ginekološkim organima i time uvelike pomaže u kvalitetnijem i lakšem liječenju.

Donacija je ostvarena tijekom listopada u prodavaonicama dm-a u sklopu projekta Pink ribbon u koji se kupnjom odabranih proizvoda uključilo više od 48 tisuća građana. dm i partneri su za svaki kupljeni označeni proizvod donirali jednu kunu udruzi P.I.N.K. life.

„Ponosni smo što su se kupci dm-a u mjesecu borbe protiv raka dojke uključili u projekt i podržali rad udruge P.I.N.K. life. Edukativnim aktivnostima u sklopu projekta ukazali smo na važnost samopregleda i redovitih liječničkih pregleda u ranom otkrivanju i uspješnijem liječenju raka dojke. Prikupljanjem sredstava još smo jednom pokazali kako udruženim snagama možemo pozitivno utjecati na kvalitetu liječenja i života naših sugrađana“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

„Kontinuirana podrška dm-a pomaže nam da nastavimo s aktivnostima kojima udruga P.I.N.K. life želi osvijestiti građane o važnosti prevencije oboljenja od malignih bolesti te omogućiti kvalitetnu dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju oboljelih. U ime udruge želim zahvaliti dm-u i njihovim partnerima što su omogućili kupnju ovog vrijednog uređaja za Petrovu bolnicu te što su nam pomogli da osvijestimo naše sugrađane o važnosti brige o vlastitom zdravlju“, izjavila je Nives Morić, predsjednica udruge P.I.N.K. life.

Devetu godinu za redom obilježvamo mjesec borbe protiv raka dojke, a posebno smo ponosi i sretni na ovu suradnju koju imamo s dm-om jer smo kroz zadnje dvije godine zajedničkim snagama  omogućili da učinimo ovakve veće korake te ostvarimo konkretniju pomoć i Udruzi i potrebitim bolnicama.“, rekao je Branimir Ceboci, direktor prodaje medijski rješenja.

dm i partneri su tijekom proteklih godinu dana udruzi P.I.N.K. life predali tri donacije ukupne vrijednosti veće od 140.000 kuna.

snimio: Dražn Kokorić

 

Vesna Pavković, menadžerica asortimana u dm-u, Nives Moric i Gordana Osman iz udruge P.I.N.K. life i Branimir Ceboci, direktor medijskih rješenja Adria Medie Zagreb


dm & story pink ribbon donacija


dm & story pink ribbon donacija