Novosti

Novosti

Ovo su pobjednici Cosmo Beauty Awards 2020.

News, Novosti
featured image

Napokon! Cosmopolitan Beauty Awards ove godine slavi veličanstvenih deset godina postojanja! Svečana dodjela prestižne nagrade u najvećem natječaju za najbolje beauty proizvode na hrvatskom tržištu ove je godine održana u ekskluzivnom digitalnom ruhu, premijerno ‘izvedena’ danas na portalu Cosmopolitan.hr. Predstavljamo laureate & čestitamo!

U nešto više od tri mjeseca testirali smo oko 80‑ak proizvoda, izbrojali 10.186 glasova—OK, nismo mi nego kompjutor—isprobali bezbroj seruma za lice, otkrili tucet beauty-inovacija, nosili hrpu parfema na svojoj koži, muških, ženskih & uniseks, over-dozirali se pilinzima i kremama za tijelo, potrošili sve baterije u svim beauty-gadgetima do nule, i na kraju sastavili finalnu listu pobjednika ovogodišnjeg Cosmo Beauty Awards u Hrvatskoj.

U posljednjih deset godina, otkako smo pokrenuli Cosmo Beauty Awards u Hrvatskoj (!), naučili smo kako morate poljubiti puno žaba da biste pronašli svog princa. U prijevodu na beauty jezik, da biste pronašli kremu uz koju ćete imati anđeoski ten, puder koji je kao stvoren za vas, maskaru koja će izdržati sve vaše životne avanture i parfem kojim ćete zavesti cijeli svijet, potrebno je puno, puno (puno!) testiranja. Amerikanci to zovu hits & misses. A zato smo mi ovdje. Da isprobavamo beauty-proizvode, da vi ne biste morali.

Ovogodišnji natječaj Cosmopolitan Beauty Awards trajao je od 20. rujna do 20. studenoga, a svaki prijavljeni proizvod mogao je osvojiti dvije nagrade – jer Cosmo Beauty Awards ima dva žirija. Prvi žiri činile su čitateljice Cosmopolitana koje su glasovale za svoje beauty favorite na portalu Cosmopolitan.hr. I drugi, stručni žiri koji čine – Aleksandra Orlić, glavna urednica Cosmopolitana; Ivo Parać, urednik ljepote u Cosmopolitanu; vizažistica Simona Antonović, frizerski stilist Ante Pažanin iz salona Glamour te doktori Dinko Bagatin i Tomica Bagatin iz Poliklinike Bagatin.

Without further ado, drage beauty ovisnice & beauty ovisnici, predstavljamo vam ovogodišnje pobjednike najprestižnijeg beauty-natječaja u Hrvatskoj—Cosmo Beauty Awards 2020!

PSST: VIDEO-dodjelu možete pogledati ovdje.

POBJEDNICI packshots s pozadinom + PORTRAITS

Zagreb, 10. srpnja 2019., Zrinjevac – Izabel Kovacic predstavila brend ”Lunilou”.
Izabel Kovacic
Photo: Robert Gaspert