Novosti

Novosti

Kako nam je bilo na Cosmopolitan Beauty Awards?

Novosti

Nagradili smo sve najbolje beauty novitete, fino prizalogajili i odlično se zabavili!
Jedan od najljepših zagrebačkih restorana, Dubravkin put, ugostio je ovogodišnji Cosmopolitan Beauty Awards. Svečana dodjela nagrada najboljim kozmetičkim i beauty proizvodima za 2019. godinu na domaćem tržištu održana je u prekrasnom ambijentu i slavljeničkom ozračju, kao brunch događanje uz pomno pripremljenu kulinarsku ponudu – slatke zdrave delicije u režiji restorana Dubravkin put, kao i zdrave slane zalogaje koje je pripremio tim Mali vrt.
U skladu sa svjetskim trendovima, i na Cosmopolitan Beauty Awardsu su se služili hladno prešani sokovi domaćeg branda Detox.hr, koji su sve uzvanike oduševili ne samo odličnim okusom nego i pomno kombiniranim sastojcima voća, povrća i superhrane pretočenim u mikseve pod nazivom The Glow, The Reset, Vitamin C, Mr & Mrs Green, Protein booster.
Poseban je ugođaj stvorilo i čarobno uređenje Cosmopolitanovog eventa, cvjetne dekoracije i ‘party detalji’ koji čine razliku, a iza kojeg stoji kreativni tim zagrebačkog Eventastic studija. Bez balonskih dekoracija nema niti slavlja, a Cosmove balone u prepoznatljivim ružičastim bojama potpisuje Valemia Ballon Party Planner. Svi su posjetitelji dobili i poklon iznenađenje u duhu Cosmopolitan Beauty Awardsa – čokoladne ruževe, ručno izrađene i s potpisom Čokoladarnica Bagolo.

Iako je Cosmopolitan Beauty Awards specifičan i poprilično tih u odnosu na ostale Cosmopolitanove evente, ni na njemu nije nedostajalo glasnog smijeha, odlične glazbe, sočnih ćaskanja i (bezobrazno) zgodnih frajera. Za odličnu atmosferu koja bi se vjerojatno, da je bilo malčice kasnije, bez imalo problema pretočila u cjelovečernju zabavu, pobrinula se Mia Dimšić, naše lice s ovomjesečne naslovnice koja je kao i uvijek, stigla u pratnji svoje gitare i blistavog osmijeha. Program je vodila slavna glumica Kristina Krepela, a tko se sve još pojavio, kakvim su nas beauty lookovima uzvanici šarmirali i zašto jedva čekamo iduće izdanje Cosmopolitan Beauty Awardsa, zavirite u fotogaleriji!