Novosti

Novosti

Elle Style Awards

Novosti

Ovogodišnji Elle Style Awards powered by H&M okupio je najznačajnija imena hrvatske modne scene, a nagrade su dodijeljene najboljim mladim i iskusnim dizajnerima, dizajnerima nakita i modnih dodataka, talentu godine, umjetnicima, uspješnim modelima i novim licima u svijetu modelinga, influencerima, dizajnerima interijera i dizajnerima koji već godinama rade na promicanju održivosti u modi, što je ujedno bila i glavna tema ovogodišnjeg događanja.
Partner večere je Podravka Vegeta, a partner vozilo BMW Tomić & Co., ujedno je dodjelio i nagradu u kategoriji influencer godine fantastičnoj Luni Valas, dok je NEVA 1918 okrunila titulom ikone stila Đurđu Tedeschi koja je s uzvanicima podjelila dirljivu priču o francuskom ELLE časopisu kojeg je kao mlada djevojka dobila na poklon od prve ljubavi i koliko joj je taj poklon značio na njezinom upečatljivom modnom putu. Model BMW X4 M Competition koji je predstavljen na događanju, snažan, samouvjeren i uvijek spreman na testiranje svojih vještina uzbudljivog sportskog automobil za maksimalnu razinu strasti i adrenalina, ovjekovječio je ovu večer. Neva1918 – Hommage à la Beauté kolekcija je koja odaje počast bezvremenskoj ljepoti žene za koju je Neva davne 1918. godine vizionarski osmislila jedinstvenu kozmetičku liniju oplemenjenu profinjenim mirisima nebeske ruže, jorgovana i ljubičice.
Gala event Elle Style Awards održan je u jedoj je od najpoznatijih i najprestižnijih građevina u povijesnoj jezgri Zagreba, Hotelu Esplanade – hramu vrhunske gastronomije i užitaka. U raskošnoj Smaragdnoj dvorani upriličena je svečana dodjela nagrada, u dinamičnom i duhovitom vodstvu Ive Šulentić i Ivana Vukušića, od glave do pete u ekstravagantnoj kolekciji Giambattiste Vallija za H&M.
Pod vodstvom talentirane Chef Ane Grgić pripremljena je ekskluzivna večera za 170 uzvanika, u više bogatih slijedova i od najfinijih namirnica, od kojih bi zasigurno zastao dah i kulinarskim kritičarima. Uz vrhunsko iskustvo objedovanja, gosti su uživali i u probranom vinu by Vivat fina vina.

I u ovoj je gala kulinarskoj priči posebno nezaobilazno mjesto imala gazirana prirodna mineralna voda Jamnica. Povodom 8. rođendana Ellea, uzvanici su nazdravili magazinu i zaželjeli mu još puno dobrnih novinarskih modnih priča, uz pjenušac Freixenet Meritum Gran Reserva Cava.

Elle Style Awards u Hotelu Esplanade

Elle Stay Awards dodijela nagrade u Zagrebu 17.02.2019.
Na fotografiji:
Foto: Krasnodar Persun/Story

zagreb 28102019
elle style awards
snimila mirna bartolic

zagreb 28102019
esa 2019
snimio drazen kokoric