Novosti

Novosti

Bili smo na Sajmu vjenčanja u Opatiji

Novosti

Pogledajte kako nam je bilo na jubilarnom 20. Sajmu vjenčanja u Opatiji
Proteklog vikenda održao se 20. jubilarni Sajam vjenčanja u Opatiji, a predstavili su se brojni izlagači iz Hrvatske, Italije i Slovenije. Gala modna revija privukla je veliku pažnju posjetitelja i medija budućida su modnom pistom prošetala brojna poznata lica i podržala udrugu „…i djeci s ljubavlju“ tenacionalni projekt „Želimo vježbati vid“, kojim se nastoji skrenuti pažnja javnosti na probleme skojima se susreću slabovidna djeca i njihovi roditelji. Svi posjetitelji imali su priliku pomoći udruziputem dobrotvorne tombole te ujedno i osvojiti dar zahvale.
I je ove godine rijiečka spisateljica Ivana Grabar vodila zanimljiv kviz „Koliko se poznajemo prije negošto se vjenčamo“, putem kojeg smo nagradili najuspješnije parove. Voditelj modnih revija bio je Neno Pavinčić, a osim ponude izlagača posjetitelji su mogli saznati i nove trendove kroz zanimljive radionice. Turistička zajednica grada Opatije predstavila je Opatiju u najljepšem svjetlu, a posjetitelji su se informirali o brojnim događanjima koje pripremaju u narednom periodu. Tvrtka Möbel Land predstavila je svoj širok asortiman, od vrhunskog namještaja, tepiha, rasvjete, zavjesa, pa sve do kuhinjskog pribora, a proglašeni su i najuspješniji izlagači.

Najljepši izložbeni prostor imala je agencija za organizaciju vjenčanja Noi Due iz Rijeke, najbolji u promociji djelatnosti su LF vjenčanja iz Pule, a najbolji promotivni materijal imao je Zlatar Koci iz Zagreba. Sajam vjenčanja početkom iduće godine seli se u Osijek, 18. i 19. siječnja, te u Arenu Zagreb, 31. siječnja do 2. Veljače