Novosti

Novosti

Odluka o gašenju portala Croportal.net 2. veljače 2020. godine

Uncategorized

Poštovani korisnici,

tvrtka Adria Media Zagreb d.o.o. svakodnevno radi na razvoju svojih brendova imajući u vidu neprestane promjene tržišta u svim područjima ljudskih interesa, a sve radi zadovoljstva milijuna naših korisnika.
Bilo da je riječ o tiskanim izdanjima, internetskim portalima ili mobilnim aplikacijama, misija nam je pratiti trendove i osluškivati promjene pa s tim u vezi, preusmjeravajući sadržajno svoj fokus na lifestyle koncept, obavještavamo vas ovim putem o odluci o gašenju portala Croportal.net 2. veljače 2020. godine.

Svi osobni podaci koje je pojedini Korisnik učinio dostupnim na web servisu ili ga je na drugi način dostavio Adria Mediji Zagreb d.o.o. radi registracije ili sudjelovanja na portalu http://www.croportal.net/ a, uključujući i svaki sadržaj kreiran od strane pojedinog korisnika (primjerice: komentari, forumaške poruke, osvrti, kritike, recenzije, tekstovi, fotografije, video i audio sadržaj, računalni kodovi i aplikacije i sl.) čuvat će se isključivo za vrijeme postojanja ove stranice te će predmetni osobni podaci biti uništeni najkasnije prilikom gašenja iste i to dana 01.02.2020. god..
Do dana gašenja navedene web stranice i brisanja predmetnih osobnih podataka, svi korisnici ostvaruju sva prava propisana Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) i Politikom zaštite privatnosti objavljenoj na ovoj web stranici.

Ovim putem zahvaljujemo se svim vjernim čitateljima portala Croportal.net s kojima smo poslovno izrasli i isprofilirali se u u vodeću izdavačku kuću. Uistinu je bilo zadovoljstvo sve ove godine komunicirati s vama.
Za sva pitanja slobodno nam se obratite putem e-maila na office@adriamedia.hr

Adria Media Zagreb d.o.o.