Novosti

Novosti

200. izdanje časopisa Elle

Uncategorized
featured image

Na krovu najviše zgrade u Zagrebu, u prekrasnom ambijentu champagne bara Rooftop Laterala održano je druženje u povodu izlaska 200. izdanja Elle časopisa. Naša vesela redakcija proslavila je našu ljubav prema modi, ljepoti i kulturi u predivnom društvu i u fantastičnom okruženju.

U prekrasno uređenom prostoru, jedinstvenom takve vrste u Hrvatskoj, odličnoj atmosferi i uz vrhunsko vino te jagode uzvanici su nazdravili Elleu čiju jubilarnu naslovnicu krasi glumica Judita Franković.
Veuve Clicquot Champagne Bar Rooftop Lateral na 26. katu zgrade u Strojarskoj 20 okupio je suradnike i klijente časopisa Elle koji su uživali u glazbi što ju je za ovu prigodu pripremila renomirana domaća fotografkinja Mare Milin, ujedno zaslužna i za ekskluzivni editorijal u Elleu s glumicom Juditom Franković. Imali smo također priliku družiti se s našim talentiranim plesačicama koje su također uljepšale naš slavljenički broj.

Uzvanici su se osvježili uz vodu Smartwater i prolistali Elle koji su u povodu 200. jubileuma u cijelosti izradile žene.

zagreb 03.06.2019
lateral, champagne bar, elle, smart water,veuve clicquot, poznati, elle , elle 200 izdanje, elle 200,
filip hofer