Novosti

Novosti

Sajam vjenčanja Zagreb i poznati Hrvati modnom revijom podržali male srčane bolesnike

Tags: , Novosti, Uncategorized
featured image

Sajam vjenčanja Zagreb, održan u najvećoj dvorani u Hrvatskoj, zagrebačkoj Areni, okupio je oko 7 000 posjetitelja, budućih mladenaca i ljubitelja vjenčanja, te još jednom, 21. godinu za redom, ‘opravdao’ status najglamuroznije i najveće manifestacije vjenčane tematike u Hrvatskoj i regiji. Preko 200 izlagača iz vjenčane industrije na više od 5.500 m² u Areni Zagreb predstavilo je bogatu ponudu svih segmenata iz svijeta vjenčanja.

Pjevač Ivan Zak, glumice Jelena Perčin i Katarina Baban, pjevačice Ivana Marić i Ivana Lovrić, članice grupe Gelato sisters Neda Parmać, Sanja Parmać i Romana Pavliša, glazbenici Marko Kutlić i Jure Brkljača, te ‘modni tigar’ Toni zablistali su na gala donatorskoj reviji Sajma vjenčanja proteklog vikenda u Areni Zagreb. Posebna je glazbena, ali i modna poslastica bio nastup Jelene Žnidarić Zsa Zse koja je pjesmom otvorila modno događanje održano u sklopu dobrotvorne akcije za štićenike udruge Veliko srce malom srcu.

Već drugu godinu za redom zagrebački Sajam vjenčanja kroz reviju i dobrotvornu tombolu pomaže najmlađim štićenicima Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska.

Foto: Filip Hofer