Novosti

Novosti

Održan je donatorski koncert CHRISTMAS STORY – Zvijezde za djecu

Tags: , Novosti, Uncategorized
featured image

U velikoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, održan je predbožićni koncert na kojem su nastupila neka od najpopularnijih imena hrvatske estrade kao što su Jacques Houdek, Mia Dimšić, Ivana Kindl, Domenica, Bojan Jambrošić te mladi pjevač Endi, a u suradnji sa anđeoskim glasovima dječjih zborova Zagrebačkih anđela te Zagrepčanki i dečki, Kikića, Genijalaca i Medenjaka koji su na poseban način iznijeli pjesme naše mladosti, dječje hitove koje pamte sve generacije.

Posebno zanimljiv nastup imao je i najdraži dječji mađioničara Luka Vidovića koji je svojim trikovima zabavio i zaintrigirao sve prisutne. Pravi spektatk bio je i njihova pjevačka suradnja sa dječjim zborovima: Kikići, Genijalci i Medenjaci pod vodstvom Maje Rogić, Zagrebačkim anđelima koje vodi Vitomir Ivanjek te Zagrepčankama i dečkima koje vodi Lana Marinović.

Koncert je bio donatorskog karaktera, jer se dio od prodanih ulaznica donirata udruzi Hrabri telefon, kako bi nastavili ostvarivati važan cilj, a to je uspješnije pružanje usluga savjetovanja djece, mladih, ali i roditelja u Hrvatskoj. Ujedno to je i prigoda da Hrabri telefon predstavi novi način komuniciranja sa svojim korisnicima – putem Viber Communityja.

Podržali su ga i Algebra, koja je mladima predstavila svoj program Digitalne akademije kroz fantastičnu igru sa robotima. Jana se također priključila predstavljajući novo ruho svojih bočica vode, posebno izdanje Jana Disney princeze kojim se priključuju globalnom Disney trendu potičući djevojčice cijelog svijeta da budu ono što jesu i razvijaju svoje vrline i talente. Najljepše trenutke sa ovog konceta firma Hewlett-Packard ovjekovječila je sa ispisanim fotografijama. Na njihovom korneru moglo se svoje sretne trenutke isprintaju na novim all in one pisačima te na taj način svoje uspomene u obliku fotografije ponijeti doma.
Kazalište ŽAR PTICA sudjelovalo je kao partner Storyjevog koncerta a sve to sa svojim projektom “Nije sam onaj koji ima prijatelje”. U goste su na koncert poveli i Djeda Božićnjaka kojem se moglo predati pismo u kaslić božićnih želja, a sudeći po dječjim reakcijama, ovo je bio koncert koji im je ispunio barem dio istih.

Foto: Filip Hofer