Novosti

Novosti

Men’s Health Speed Day powered by OPEL GRANDLAND X

Tags: , , Novosti
featured image

Na Zagrebačkom velesajmu u sklopu Karting Arene Zagreb jučer je vladala odlična atmosfera s obzirom da je najbolje građeni časopis za muškarce Men’s Health izazvao na dvoboj Opel, na karting stazi u sklopu Men’s Health speed daya powered by Opel Grandland X.

Uvjerljivo je pobijedio Opelov tim i oduševio brojne ljubitelje kartinga koji su ih bodrili.

Ana Bagaric Salamon, Neven Novak, Ivan Decak, Katarina Moskatelo

Dva tima pokazala su odlične vozačke sposobnosti, a utrka je i ovaj put bila neizvjesna do samog kraja. Ženske članice oba tima nastupile su prve, a neizvjesnosti i uzbuđenja nije nedostajalo do samog kraja. Za Men’s Healthov tim hrabro su se borile pjevačica Lea Mijatović, PR stručnjakinja Antonija Stupar Jurkin i sportska novinarka Ana Strižić, dok su boje Opelova tima branile radijske voditeljice Tihana Buklijaš Bakić i Katarina Moškatelo te iskusna karting vozačica Mia Čarapina.

Antonija Stupar Jurkin

Nakon dama u bolide su sjeli i muški članovi oba tima te pokazali odlične vozačke sposobnosti. Za Men’s Healthov tim vozili su arhitekt Ante Vrban, kondicijski trener Mario Mlinarić, glavni urednik Men’s Healtha Krešimir Šego, direktor medijskih rješenja u Adria Mediji Zagreb Branimir Ceboci i pobjednik kreativnog natječaja Davor Stanković. U Opelovu timu bili su frontmen grupe Vatra Ivan Dečak, PR menađer iz Opela Neven Novak, te tri pobjednika kreativnog natječaja Dino Bzik, Šime Buha i Branimir Vrčković. Nakon napete vožnje pobjedu je odnio Opelov tim, zahvaljujući odličnoj vožnji muških i ženskih članova koji su pokazali pravo umijeće na karting stazi. Nakon utrke oba tima zajedno su proslavili pobjedu, a svi uzvanici imali su priliku uživati u karting vožnji te odličnom partyju.

Branimir Ceboci

Za sjajnu atmosferu na događanju pobrinuli su se voditelji Mila Elegović i Mario Valentić, a u fokusu događanja bio je i automobil OPEL GRANDLAND X koji je sa svojim cool izgledom i odličnim performansa oduševio uzvanike.

Mila Elegovic i Mario Valentic

Aleksandra Dojcinovic

Katarina Moskatelo

Neven Novak

Ana-Marija Vrdoljak

Ivan Decak

Ivan Decak

Iris Androsevic Pinjuh

Antonija Stupar Jurkin

Foto: Robert Gašpert
Filip Hofer