Novosti

Novosti

REKORD Story.hr prošli tjedan posjetilo 285 100 posjetitelja !

Tags: Novosti
featured image

Prošlog tjedna, točnije u razdoblju od 16. do 22. srpnja, po rezultatima Gemius Hrvatska, najčitaniji hrvatski showbizz portal Story.hr bio je najpopularniji ikada! Posjetilo ga je čak 285 100 jedinstvenih korisnika. To je najveći zabilježen broj posjetitelja od datuma nastanka vašeg omiljenog portala, koji je svjetlo dana ugledao krajem 2008. godine.

Ovim putem željeli bismo se zahvaliti svim našim čitateljima, kojih svakog dana ima sve više i više, na povjerenju i svakodnevnim posjetama. Drago nam je da ste prepoznali naš trud i rad te da ste u nama stekli prijatelja. Obožavamo to što Story.hr otvorite odmah ujutro i pregledavate vijesti iz domaćeg i stranog showbizz svijeta, uz prve gutljaje kave. Jako nam je drago i to što Story.hr aplikaciju uvijek imate na dohvat prsta na svojim mobilnim telefonima, te nekoliko puta u danu zavirite da vidite što ima novog na našoj naslovnici te tko nam se od brojnih domaćih celebrtyja zadnji povjerio. Najviše ipak volimo što je Story.hr zadnji portal kojeg ćete pogledati, s nama se nasmijati, doznati tko je novi par ili čija je ljubav ‘pukla’ prije nego što odete na počinak.

Upravo zato, kako bi opravdao vaše povjerenje, Story.hr i dalje će vam vrijedno donositi vijesti iz svijeta slavnih i bogatih. Samo zbog vas svakog dana ćemo se truditi biti oni prvi koji će vas izvijestiti o novinama o celebovima, i dalje ćemo vam otkrivat nove trendove te samo za vas prvi znati koji su beauty trendovi hit.