Novosti

Novosti

National Geographic znanstvene radionice oduševile polaznike

Tags: , Novosti
featured image

Protekli vikend prošao je u znaku National Geographic radionica. Tako su u Njivicama, na otoku Krku, djeca imala prilike s lakoćom savladati dijelić znanosti kroz igru i praktičan rad. Mališani su subotu proveli u rimskoj antici dok je nedjeljna radionica bila posvećene sladoledu.

Teme radionica pratila su i atraktivna događanja na otoku Krku uz podršku domaćina, Njivice Hotels i Resort.
Popularnost ovog odredištu svjedoči i činjenica da čarima Njivica kao ni omiljenim ljetnim slasticama nije odoljela ni operna diva Sandra Bagarić koja je s obitelji posjetila drugi po redu Festival sladoleda.

Oduševljenost znanstvenim radionicama nije krio ni sam glavni urednik časopisa National Geographic Hrvatska, Hrvoje Prćić, koji je odgovarao na mnogobrojna pitanja brojnih mališana. Mala turistička općina Omišalj-Njivice daje osobiti potencijal za razvoj održivog turizma, a kamp Njivice i Marbera Green Villas Flora odraz su njihove predanosti načelima održivosti, te će uskoro dočekati nove goste prema najmodernijim trendovima, u duhu održivog turizma.

Upravo iz tog razloga, sljedeće radionice časopisa National Geographic Hrvatska u Njivicama na zelenom otoku Krku, ovog kolovoza, vode u svijet ekologije i očuvanja okoliša.

Fotografije : Josip Regović