Novosti

Novosti

Roditelji.hr predstavili svoj novi izgled

Novosti
featured image

U želji da svojim čitateljima ponudi još bolju stranicu o roditeljstvu, portal Roditelji.hr je predstavio svoj novi osvježen izgled.

Vjerni čitatelji portala Roditelji.hr zasigurno će odmah zamijetiti razliku. Roditelji.hr su se uozbiljili, narasli, proljepšali, ukratko, doživjeli su potpunu preobrazbu. Mnogo toga se promijenilo, a sve se to dogodilo s ciljem da sadašnji i budući čitatelji lakše pronađu zanimljive informacije i sadržaj, da kroz bolju preglednost i moderniziran koncept stranice saznaju sve novosti i trendove u trudnoći, porođaju, majčinstvu te brže riješe svoje dileme vezane uz roditeljstvo i djecu.

Što je novo?

Online ordinacija

Kao i do sada portal će se baviti aktualnim i edukativnim temamavezanim uz roditeljstvo, ali od sada će čitatelji odgovore na dileme o zdravlju djece i obitelji moći potražiti u novootvorenoj Online ordinaciji. Postavite pitanje liječnicima i stručnjacima među kojima su pedijatrica, nutricionistica, psihologice, dermatologica…

Foto galerije

Za one koji uživaju u foto-pričama tu su galerije. Uz lijepe vizuale u galeriji će vas uvijek čekati korisni savjeti i kreativne ideje.

Kalendari i Forum

A ako ste trudnica, pred vama je prekrasnih 9 mjeseci odnosno 40 tjedana trudnoće. Na Roditeljima.hr imate priliku u osvježenoj rubrici Trudnoća po tjednima iz tjedna u tjedan pratiti sve što se zbiva s vama i bebom. Uz pomoć naših kalendara možete odrediti i datum porođaja te plodne dane, a ako tražite savjet ili ga želite podijeliti s drugima priključite nam se na Forumu.

Recepti

Ne zaboravite zaviriti i u Recepte. Dobra su inspiracija za pripremu zdravih, zamamnih zalogajčića za djecu, a i zabava ako volite kuhati i sami dijeliti recepte s drugima.

Ako ste roditelj ili to želite postati, posjetite portal www.Roditelji.hr